Îngrijirea paleativă în atenţia preoţilor de caritate din Bucureşti

„Conlucrarea dintre medic și preot pentru un sfârșit creștinesc al vieții” este tema workshop-ului preoţilor de caritate din București și Ilfov din data de 06 aprilie 2016.

04
La Centrul pentru formare continuă Dumitru Stăniloae din Bucureşti va avea loc miercuri, 06 aprilie 2016, între orele 9.00-11.00, cel de-al doilea workshop trimestrial al preoţilor de caritate din București și Ilfov, informează Pr. Marius Ciprian Dinu, coordonatorul preoților de caritate.

Workshop-ul cu tema „Conlucrarea dintre medic și preot pentru un sfârșit creștinesc al vieții” va fi susținut de Dr. Daniel Hinshaw, cadru didactic la Universitatea Medicală din Michigan şi la Seminarul Sfântul Vladimir din New York (Statele Unite ale Americii) și de Dr. Jane Hinshaw, instructor clinic de psihiatrie la Universitatea din Michigan, ambii convertiţi la Ortodoxie.

După cum aflăm de la Pr. Marius Ciprian Dinu, partenerul Sectorului social al Arhiepiscopiei Bucureștilor în organizarea workshop-ului este Federația Filantropia, din partea căreia va participa Pr. Consilier Gabriel Cazacu.
***
Medicul și profesorul Daniel Hinshaw vine des în țara noastră și este susținător al programului de îngrijiri paliative din România, în urma unui proiect realizat în mare parte de societatea civilă. Împreună cu soția sa au contribuit foarte mult la înființarea unei rețele de hospice-uri și unități de îngrijire paliativă.

Foto: Arhivă

Comentarii Facebook


Știri recente