InfoSTB: Află cea mai bună rută pentru călătoria ta în Capitală

Societatea de Transport Bucureşti lucrează la o aplicaţie destinată celor care călătoresc cu mijloacele în comun de suprafaţă în Capitală şi în zona metropolitană.

Cu ajutorul InfoSTB, călătorii vor putea afla când ajunge în staţie vehiculul dorit şi care este cea mai convenabilă rută.

Prin intermediul aplicaţiei „ai acces la o rețea de transport cu peste 170 de linii urbane și regionale și peste 1500 de vehicule care circulă în București și zona metropolitan”, au anunţat dezvltatorii.

Aplicaţia infoSTB este disponibilă atât în GooglePlay cât şi în App Store, ultima actualizare având loc în 24 aprilie 2019.

Aplicația permite călătorului să găsească o rută optimă între punctul de Plecare A și punctul de Sosire B, folosind vehiculele de pe traseu și informațiile despre pozițiile acestora.

După căutarea unui traseu între A și B, platforma va afişa maxim 5 rute posibile după criteriul „cea mai mică durată de parcurgere a rutei”.

Călătorii pot vizualiza pe hartă traseul complet al unei linii și poți salva liniile favorite. Cei care au aplicaţia instalată vor primi un mesaj când apare o problemă cu una dintre acestea, în cazul în care respectiva problemă ți-ar putea afecta călătoria.

Poți selecta o stație de pe traseul unei linii și, astfel, poți vedea toate liniile care opresc în acea stație și care sunt timpii de sosire pentru fiecare linie.

Ordonarea rutelor se va face crescător după durata de parcurgere a acestora.

Aplicaţia este încă în dezvoltare. Poţi accesa aici ghidul de utilizare.

Foto credit: STB

Comentarii Facebook


Știri recente