Îndemnul Părintelui Necula la începutul postului: trebuie să postim, pentru că țara este în derivă

„Poate mai mult decât oricând acum trebuie să postim, pentru că țara este în derivă. E într-o derivă de iubire, într-o lipsă de iubire, de compasiune și de respect reciproc”, a transmis Părintele Constantin Necula la început de post prin intermediul Doxologia.

El a îndemnat la conştientizarea apartenenţei la trupul tainic al Bisericii şi a subliniat că Mântuitorul este de partea noastră de fiecare dată și că ne oferă sprijin să rămânem oameni.

„Întorși cu chipul nostru omenesc unul către celălalt, să învățăm să ne strângem mâna și să ne respectăm unii pe ceilalți, să ne rugăm unii pentru ceilalți și să trăim unii pentru ceilalți”.

În finalul mesajului său, clericul le-a transmis credincioşilor post cu bucurie şi cu Soarele Hristos.

Părintele Constantin Necula

Părintele Necula este Doctor în Teologie și conferenţiar universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Șaguna” a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu.

Este autor de cărți de predici, de studii și articole de specialitate, dar și de cărți pentru copii și tineret. A participat la numeroase conferințe în țară și în străinătate, precum și la emisiuni de radio și de televiziune.

Foto credit: Doxologia

Comentarii Facebook


Știri recente