În întâmpinarea pelerinilor de Sfintele Paști

Ca și în anii trecuți, Serviciul Colportaj al Arhiepiscopiei Bucureștilor își va prelungi programul pentru a întâmpina pelerinii și credincioșii care vor participa la Slujba de Înviere de la Catedrala patriarhală.

„Perioada sărbătorilor pascale și Serviciul Colportaj prin cele 10 magazine se aliniază la programul liturgic al Bisericii. Practic, magazinele vor fi deschise pe perioada slujbelor religioase. În noaptea de Înviere magazinele din jurul Catedralei Patriarhale vor fi deschise în permanență pentru a oferi creștinilor, pelerinilor și celor interesați obiecte bisericești, dar și icoane”, a precizat pentru TRINITAS TV Protos. Joachim Bejenariu, șef Serviciul Colportaj al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Serviciul Colportaj al Arhiepiscopiei Bucureștilor are de ceva timp un nou magazin.

Serviciul Colportaj al Arhiepiscopiei Bucureștilor pune la dispoziția credincioșilor ouă încondeiate la mănăstirile din nordul Moldovei și un nou tip de candelă pentru Înviere.

Detalii suplimentare puteți afla și de pe site-ul www.colportaj.ro

Comentarii Facebook


Știri recente

Ziua Internațională a Copilului

Ziua Internațională a Copilului este sărbătorită pe 1 iunie în zeci de state. În 2016, Parlamentul Copiilor a obținut de la Parlamentul României transformarea Zilei Copilului în sărbătoare legală în România. „Ziua Copilului” este sărbătorită…