Împreună pentru servicii sociale mai bune

Proiectul „Împreună pentru servicii sociale mai bune: construirea capacității organizaționale a unei rețele naționale de ONG-uri creștine” a ajuns la final. Conferința de prezentare a rezultatelor s-a ținut la Palatul Patriarhiei. Proiectul a fost implementat în perioada septembrie 2010 – mai 2013 de Organizația Internațională pentru Caritate Creștin Ortodoxă – IOCC România, având ca parteneri Patriarhia Română și Federația Filantropia. Scopul a fost acela de a consolida competențele Federației Filantropia pe toate palierele organizaționale, pentru a putea răspunde cât mai bine nevoilor sectorului social la nivel național.

În cadrul proiectului 227 de angajați și voluntari ai ONG-urilor membre au fost instruiți cu scopul de a stimula performanța și calitatea serviciilor sociale oferite de aceste organizații celor peste 25.000 de beneficiari, informează TRINITAS TV.

Proiectul „Împreună pentru servicii sociale mai bune” a fost finanțat prin Programul Operațional Sectorial – Dezvoltarea Resurselor Umane și cofinanțat de Fondul Social European.

Comentarii Facebook


Știri recente