Hramul Bisericii Sfinții Împărați din Sibiu

Biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Sibiu și-a sărbătorit hramul. Sute de credincioși din întregul oraș au participat la Sfânta Liturghie, oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu, Mitropolitul Ardealului.

„Este o biserică a biruinței. Cartierul acesta a fost lipsit de biserică, de aceea vrednicul de pomenire ctitorul acestei biserici, părintele Aurel Răduleț, a insistat foarte mult ca să obțină din partea statului dreptul de folosință pe un teren pe care el deja a și început să construiască biserica. La această inițiativă ne-am atașat și am dorit ca să contribuim cu slujirea pe care o făceam”, a declarat pentru TRINITAS TV ÎPS Părinte Laurențiu.

Evenimentele dedicate hramului bisericii sibiene s-au desfășurat pe parcursul unei săptămâni întregi. În fiecare seară, câte un invitat le-a vorbit oamenilor pe teme duhovnicești.

Biserica Sfinții Împărați este unul din cele mai noi și monumentale lăcașuri de cult din Sibiu, fiind construită pe trei nivele. În acest moment este în curs de pictare.

Sărbătoarea s-a încheiat cu o procesiune în jurul bisericii.

Comentarii Facebook


Știri recente