Grupul parohial „Tinerii Maicii Domnului”, alături de copiii preşcolari de la Grădiniţa „Sf. Ana” din Craiova

Grădinița „Sfânta Ana” din Craiova organizează în perioada 10-12 martie o serie de evenimente, cu prilejul sărbătoririi zilei instituției de învățământ preșcolar. Astfel, ieri, 10 martie, la Teatrul pentru Copii și Tineret „Colibri” a avut loc spectacolul „Zâmbet de copil”, ediția a II-a, a precizat Gabriela Firu.

În cadrul evenimentului, părintele Mihai Scorbură, slujitor la Paraclisul mitropolitan „Sfântul Gheorghe Vechi”, alături de voluntarii Grupului parohial „Tinerii Maicii Domnului”, au dăruit celor prezenți, părinți, copii și cadre didactice, felicitări și iconițe. Astăzi a avut loc lansarea revistei „Zâmbet de copil”, iar mâine, 12 martie, Grădinița „Sfânta Ana” organizează un simpozion județean pentru cadrele didactice pe tema ecologică „Împreună spunem DA Pământului”.

„Este al doilea an în care organizăm acest eveniment care sperăm să devină tradiție pentru Grădinița „Sfânta Ana”. Ne bucurăm să avem alături persoane dragi, care se implică în aceste acțiuni cu toată dragostea și cărora le mulțumim”, a precizat Istudor Tatiana Camelia, directorul Grădiniței „Sfânta Ana”.

Comentarii Facebook


Știri recente