Grădinița Buna Vestire a Patriarhiei Române oferă program after-school

Grădinița Buna Vestire a Patriarhiei Române oferă servicii de before-school și after-school pentru școlari. Acestea includ asistență educațională personalizată pentru fiecare elev și asistență tehnică pentru conectarea la cursurile online.

Activitățile de tip after-school se desfășoară în săli spațioase și luminoase, amenajate special în acest scop.

Grădinița asigură preluarea de la școală a copiilor, masa de prânz, asistența medicală, activitățile recreative – inclusiv în aer liber, în parcul special amenajat, sprijin la teme și activități de fixare și recapitulare a materiei.

Masa de prânz şi gustarea sunt asigurate în sistem catering de o firmă specializată, respectând cerinţele nutritive ale vârstei.

Programul de after-school se desfășoară între orele 12:00 și 18:00 și poate include cursuri opționale de arte plastice, dans sau limba engleză.

Grădinița Buna Vestire a fost inaugurată în 2020, Anul omagial al pastorației părinților și copiilor, cu scopul de a oferi o educație integrală copiilor. Instituția se află în Sectorul 4 al Capitalei, pe Str. Episcop Chesarie nr. 9.

Foto credit: Facebook / Grădinița Buna Vestire

Comentarii Facebook


Știri recente

Părintele Sofian Boghiu a fost comemorat la Biblioteca Sfântului Sinod: Evocări, mărturii şi lansare de carte

Părintele Arhimandrit Sofian Boghiu a fost comemorat miercuri la Biblioteca Sfântului Sinod, aflată în incinta Mănăstirii Antim din Bucureşti. Mărturii&evocări Evenimentul s‑a desfășurat în Sala „Conon Arămescu‑Donici” a Biblioteca Sfântului Sinod și a reunit ierarhi, clerici…