Finalizarea reabilitării Fundației Solidaritate și Speranță

La sediul ‘Diaconia’ al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei de pe str. Costache Negri, nr. 48 din Iași, va avea loc, astăzi, 21 august 2012, de la ora 12:00, o conferință de presă prilejuită de finalizarea proiectului ‘Modernizarea infrastructurii serviciilor sociale a Fundației Solidaritate și Speranță’, informează Ziarul Lumina, Ediția de Moldova.

Proiectul a început la sfârșitul lunii octombrie a anului trecut și este finanțat prin Programul Operațional Regional 2007-2013, Cod SMIS 12404. Proiectul ‘Modernizarea infrastructurii serviciilor sociale a Fundației Solidaritate și Speranță’, selectat în cadrul Programului Operațional Regional 2007-2013, a fost cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

Autoritatea de management pentru acest proiect este Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, iar organismul intermediar responsabil cu implementarea programului în Regiunea N-E este Agenția pentru Dezvoltare Regională N-E. Proiectul amintit este o componentă a unei inițiative mai complexe de investiții a Fundației ‘Solidaritate și Speranță’, încadrându-se în seria investițiilor cu obiectivul general comun – îmbunătățirea infrastructurii serviciilor sociale din cadrul fundației.

Comentarii Facebook


Știri recente