Final de an școlar la Colegiul Ortodox din Cluj

Elevii Colegiului Național Ortodox din Cluj-Napoca au marcat astăzi, încheierea anului școlar 2012-2013. Festivitatea s-a desfășurat în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului în curtea instituției. Cu acest prilej, toți copiii care au obținut rezultate deosebite la învățătură, dar și la concursurile județene și naționale au fost premiați. Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Andrei le-a oferit celor mici cărți de povești și iconițe, iar din partea Parohiei „Sfânta Treime” din municipiu, elevii au primit cărți de rugăciuni, informează TRINITAS TV.

Colegiul Național Ortodox a fost înființat în anul 2012. Aici învață aproximativ 80 de copii în două clase pregătitoare și două clase I. De anul școlar viitor, vor mai fii înființate alte două clase pregătitoare cu câte 60 de locuri, dar și două clase a V-a, cu câte 50 de locuri.

Copiii de la clasele primare din cadrul Seminarului Teologic Cluj au fost însoțiți la festivitate și de părinți. Totodată, la eveniment au participat și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Cluj.

La finalul festivității, Corul Seminarului Teologic a interpretat mai multe lucrări folclorice

Comentarii Facebook


Știri recente