Filantropie şi voie bună: Seară de Kahoot la OrthoCaffè Deva

Clubul de Voluntariat Orthocaffe – Deva a organizat săptămâna trecută o seară caritabilă destinată strângerii de fonduri pentru un caz social, astfel că intrarea s-a făcut pe bază de donaţie.

Tinerii prezenţi au participat la un concurs de cultură generală organizat de voluntarii Orthocaffe cu ajutorul aplicaţiei „Kahoot”.

Disponibilă în Google Play, aplicaţia permite utilizatorilor să conceapă diferite teste, iar jucătorii răspund de pe propriile dispozitive, în timp ce întrebările şi răspunsurile sunt afişate pe un ecran comun, pentru o mai mare interacţiune între participanţi.

Cei de la Orthocaffe au întocmit 5 teste pe care le-au propus spre rezolvare tinerilor. Câştigătorii au primit diplome de merit.

„Pe lângă aspectul caritabil al acestui eveniment, a existat, desigur şi un aspect relaţional, Clubul de Voluntariat Orthocaffe propunându-şi, încă o dată cu succes, să adune tineri deveni laolaltă, să creeze un prilej pentru legarea de noi prietenii şi contacte sociale”, au precizat organizatorii.

Centrul de tineret „OrthoCaffè” este situat vis-à-vis de Catedrala Eparhială din Deva. Este alcătuit dintr-un spațiu de socializare în care tinerii și elevii pot servi o cafe sau un ceai, oferite gratuit de centrul eparhial.

Centrul dispune de o cameră de consiliere psiho-pastorală, o sală de videoproiecție, miniconferințe și miniconcerte precum și o sală multifuncțională în care se desfăşoară diferite activități precum ateliere de creație și diverse programe catehetice, educative, culturale, artistice cu caracter duhovnicesc.

Vă invităm să cunoaşteţi Ortocaffe prin „Valoarea Faptei”:

Foto credit: Episcopia Devei

Comentarii Facebook


Știri recente