Festivitate de premiere la biserica Nașterea Domnului din Cluj

În 23 iunie 2013, Parohia Ortodoxă Română „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca, păstorită de părintele Nicolae Buda, ca în fiecare an, organizează după Sfânta Liturghie, premierea în biserică a elevilor cu rezultate bune la învățătură și purtare de la Școala „Constantin Brâncuși”, Cluj-Napoca, informează radiorenasterea.ro

Această sărbătoare este încă o dovadă a bunei colaborări dintre cele două instituții, școală-biserică în cadrul Parteneriatului încheiat în anul școlar 2012-2013, care a cuprins concursuri literar-religioase, întâlniri duhovnicești, agape, expoziții, ateliere practice realizate la Cercul de pictură al icoanelor pe sticlă al bisericii.

Dacă la festivitatea de încheiere a acestui an școlar au fost împreună școala și biserica, prin prezența preoților la școală pentru o rugăciune de mulțumire, în această duminică s-au bucurat să fie din nou împreună, biserica și școala pentru a-i răsplăti și în sfântul locaș pe cei mai buni elevi. Cei 57 de elevi au fost premiați din fața Sfântului Altar de către preoții bisericii Nicolae Buda, Valentin Bochiș și Dorel Man împreună cu doamna director prof. Eugenia Marcu. Premiile au constat în cărți religioase și icoane.

Comentarii Facebook


Știri recente