Festivitate de premiere a elevilor și profesorilor din Episcopia Sălajului

La catedrala episcopală „Înălțarea Domnului” din municipiul Zalău a avut loc, marți, 11 iunie 2013, festivitatea de premiere a elevilor și profesorilor din Episcopia Sălajului.

Cu această ocazie Preasfințitul Părinte Petroniu, Episcopul Sălajului, a acordat diplome și premii elevilor care s-au remarcat atât în cadrul Olimpiadei școlare la disciplina religie, cât și în cadrul concursurilor organizate de Episcopia Sălajului pe parcursul anului școlar 2012-2013: „În lumina lui Hristos”, „Cultură și spiritualitate”, „Captivii libertăților”, „Biserica locaș de închinare”, „Bucuria de a fi creștin”.

De asemenea, au fost premiați profesorii care i-au pregătit. În același cadru au fost acordate diplome de excelență partenerilor care au colaborat cu Episcopia Sălajului în realizarea acestor proiecte: Inspectoratul Școlar Județean Sălaj, Centrul Județean pentru Resurse și Asistență Educațională Sălaj, Biblioteca Județeană Ioniță Scipione Bădescu, Direcția Județeană de Cultură și Patrimoniu Sălaj, Centrul de Cultură și Artă a Județului Sălaj, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Sălaj, Centrul Județean de Asistență Psihopedagogică Sălaj.

De asemenea, a fost acordat titlul de „Profesorul anului” doamnei profesor Cristina Mureșan, după cum informează episcopiasalajului.ro

La final Preasfințitul Părinte Episcop Petroniu a felicitat toți copiii care au fost premiați, dar și pe profesorii care i-au pregătit.

Comentarii Facebook


Știri recente