Festivalul Bun ești, Doamne, bun!, la Madrid

Episcopia Ortodoxă Română a Spaniei și Portugaliei organizează duminică, 9 decembrie 2012, FESTIVALUL de COLINDE și DATINI de CRĂCIUN „Bun ești, Doamne, bun!” – ediția I. Evenimentul va fi deschis prin cuvântul de binecuvântare al Preasfințitului Părinte Timotei, Episcopul Spaniei și Portugaliei, după care vor urca pe scenă Corala preoților Protoieriei Madrid și alte cete de colindători, iar în final invitatul special din România, consacratul interpret Florin Săsărman.

Participanții se vor putea bucura ascultând frumoasele colinde românești, vor retrăi obiceiurile de Crăciun moștenite din strămoși, dar, totodată, vor avea ocazia să sprijine continuarea lucrărilor de construcție a Catedralei Ortodoxe Române din Madrid, putând face donații direct la fața locului.

Spectacolul va începe la ora 20.30 și va fi găzduit în Basilica Real San Francisco el Grande, Gran Via de San Francisco, 1, Madrid, potrivit episcopiaspanieiportugaliei.es.

Intrarea este liberă!

Comentarii Facebook


Știri recente

Ziua Internațională a Copilului

Ziua Internațională a Copilului este sărbătorită pe 1 iunie în zeci de state. În 2016, Parlamentul Copiilor a obținut de la Parlamentul României transformarea Zilei Copilului în sărbătoare legală în România. „Ziua Copilului” este sărbătorită…