Federația „Filantropia” la 5 ani de activitate neîntreruptă

La Palatul Patriarhiei a avut loc joi, 30 mai 2013, Gala aniversară a Federației „Filantropia” la 5 ani de activitate neîntreruptă, potrivit Radio TRINITAS. Evenimentul a fost dedicat membrilor și partenerilor Federației care, în acești ani, au lucrat împreună pentru a-i ajuta pe semenii aflați în nevoie.

În deschidere consilierul patriarhal Radu Neuman a citit mesajul de binecuvântare a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel.

„Misiunea Federației Filantropia este sprijinirea Bisericii Ortodoxe Române în lucrarea ei social – filantropică, săvârșită, în spiritul Evangheliei iubirii lui Hristos pentru oameni și comunități, prin organizațiile membre sau partenere și sectoarele sociale ale eparhiilor Bisericii Ortodoxe Române.

Pentru a-și îndeplini această misiune liber asumată, organizațiile membre și-au propus cooperarea permanentă pentru dezvoltarea capacității organizaționale a membrilor și a organizațiilor aspirante la statutul de membru, pentru facilitarea schimbului de informații și bune practici sau pentru elaborarea și implementarea de strategii și programe comune în domeniile: social-filantropic și socio-medical, educațional și al dezvoltării comunitare” se precizează într-un fragment din mesajul Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, prezentat de consilierul patriarhal Radu Neuman.

Momentul cel mai important a fost festivitatea de recunoaștere a contribuției partenerilor și susținătorilor organizațiilor membre ale Federației Filantropia de-a lungul anilor.

Comentarii Facebook


Știri recente