Familiile din Maieru primesc în dar un exemplar din Noul Testament cu Psalmi

Parohiile Maieru I şi II au iniţiat un proiect pastoral inedit care îşi propune ca fiecare familie creștin-ortodoxă din comunitate să primească în dar câte un exemplar din Noul Testament cu Psalmii.

Program este intitulat „Familia creştină – sub lumina Cuvântului Sfintei Scripturi” şi este coordonat de pr. Dan Cişmaşu şi Ioan Lăpuşte.

În prezent s-a reuşit achiziţionarea, din fonduri proprii, a unui număr de 300 de exemplare. Voluntarii au început distribuirea lor şi se are în vedere achiziţionarea a încă 1000 exemplare.

Fiecare exemplar este personalizat şi însoţit de menţiunea „Îl rugăm pe Dumnezeu ca familia dumneavoastră să trăiască sub lumina Cuvântului Sfintei Scripturi!”.

„Necesitatea acestui proiect misionar este dată de faptul că mulţi credincioşi fie nu au în casa lor Sfânta Scriptură, fie deţin traduceri tendenţioase ale ei, iar scopul lui este ca învăţătura Noului Testament şi Psaltirea lui David să ajungă cât mai aproape de sufletele credincioşilor”, a declarat pr. Dan Cişmaş pentru Radio Renaşterea.

Foto credit: Radio Renaşterea

Comentarii Facebook


Știri recente