Extensia de la Roma a Facultății de Teologie din Bucureşti: Admiterea va avea loc în toamnă

Extensia de la Roma a Facultății de Teologie „Justinian Patriarhul” din București a anunţat calendarul de admitere. Preînscrierile au început, iar admiterea va avea loc în luna septembrie.

Examenul se va desfăşura în spaţiul virtual.

„Date fiind condițiile speciale impuse de pandemie, este aproape sigur că Admiterea la Extensia FTOUB de la Roma se va desfășura on-line. Din acest motiv, toți cei doritori sunt încurajați să se înscrie! Suntem convinși că există numeroși credincioși care, din diferite motive, nu au putut să își realizeze dorința de a studia teologia. Și poate tocmai grație acestor noi condiții în care ne aflăm, putem ajunge la toți frații și surorile mai mici care doresc din tot sufletul să învețe cuvântul Adevărului, iar necesitățile de tot felul nu le îngăduie”, se menţionează pe site-ul Episcopiei Italiei.

Cei interesați pot obţine mai multe informaţii de la părintele secretar Horia Grădinaru, la adresa de e-mail: [email protected] sau la numărul de telefon: 0039 339 665 30 92.

Extensia de la Roma a Facultății de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din București a fost înființată în anul 2017.

Foto credit: Arhivă Episcopia Italiei

Comentarii Facebook


Știri recente