Expoziția de fotografie „Copiii în biserică”, la Cluj

Parohia Ortodoxă Română „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca, păstorită de părintele Nicolae Buda, găzduiește Expoziția de fotografie „Copiii în biserică”. Aceasta a fost deschisă în 13 iunie 2013, în Ziua de Înălțarea Domnului și reunește în jur de 100 de fotografii de la secțiunile cuprinse în Proiectul „Copiii, Mâinile lui Hristos”, desfășurat în perioada februarie-iunie 2013, dar și de la toate activitățile din acest an realizate de elevi în biserică în colaborare cu Școala „Constantin Brâncuși”, Cluj-Napoca (dir. prof Eugenia Marcu): ateliere practice, cercul de pictură a icoanelor pe sticlă, expoziții, concursuri, agape, premieri ale elevilor cu succese deosebite.

Prezența elevilor în biserică atât la slujbe, cât și la activitățile cultural-misionare și filantropice propuse de aceasta, este semnul unei bune colaborări între biserică și școală și garanția respectului generațiilor viitoare pentru credința străbună, pentru virtuțile creștine care dau valoare faptelor noastre de zi cu zi, a declarat pentru Radio Renasterea coordonatorul activităților din cadrul parohiei, Marilena Asănică.

Expoziția va fi deschisă până la sfârșitul lunii iunie la Biserica „Nașterea Domnului” din Cluj Napoca, strada Rășinari 1A, în sala mare de la demisol.

Comentarii Facebook


Știri recente