Excursie organizată de Protopopiatul Slobozia

În cadrul proiectului educațional Binecuvântați copiii!, 40 elevi de la Liceul Tehnologic Înălțarea Domnului Slobozia și Școala Generală cu clasele I -VIII Bucu s-au aflat Duminică, 7 octombrie 2012, în excursie. Astfel, drumeția a început la Mănăstirea Radu Negru, unde copii au ascultat Sfânta Liturghie, s-au închinat la Sfintele Moaște și au participat la agapa oferită de stăreție.

Pentru că muzeul joacă un rol important în educarea tineretului și în formarea unei atitudini de respect față de valorile naționale, Asociația din inimă pentru aproapele a Protopopiatului Slobozia a oferit elevilor posibilitatea de a cunoaște în mod organizat Muzeul Dunării de Jos, care deține colecții de etnografie și de artă românească și contemporană.

Excursia a continuat, potrivit sf-esc.ro, cu vizitarea Grădinii Zoologice din Municipiul Călărași, care prezintă animale din fauna autohtonă și străină, fiind una dintre cele mai mari Grădini Zoologice din România, atât ca suprafață de teren pe care este amplasată, cât și ca număr de specii, dintre care câteva unice în țară.

Comentarii Facebook


Știri recente