Examen de licență și masterat în teologie ortodoxă la Galați

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, în perioada 9-10 iulie a.c., absolvenții promoției 2013 din cadrul Departamentului Teologic al Facultății de Istorie, Filosofie și Teologie – Universitatea „Dunărea de Jos”, Galați au participat la examenele de licență și disertație.

Programul a debutat cu participarea tinerilor teologi la slujba Sfintei Liturghii, oficiată în Catedrala Arhiepiscopală din Galați de către un sobor de preoți profesori.

După Sfânta Liturghie, în sala „Melchisedec Ștefănescu” a Facultății de Istorie, Filosofie și Teologie din Galați s-a desfășurat examenul propriu-zis, la specializările Teologie Didactică Ortodoxă și Teologie Ortodoxă – Asistență Socială.

Examenul a fost prezidat de Înaltpreasfințitul Părinte dr. Casian Crăciun, Arhiepiscopul Dunării de Jos, și a constat în susținerea a două probe: proba de cunoștințe fundamentale și de specialitate – în cadrul căreia a fost verificat nivelul cunoștințelor dobândite și proba de susținere publică a lucrării de licență, potrivit edj.ro.

La susținerea examenului de licență s-au prezentat 18 candidați la specializarea Teologie Didactică Ortodoxă și 17 candidați la specializarea Teologie Ortodoxă – Asistență Socială.

Comentarii Facebook


Știri recente