Examen de admitere la Facultatea de Teologie din Craiova

Facultatea de Teologie din Craiova organizează, în perioada 6-21 iulie, înscrieri pentru sesiunea de admitere, secțiile Teologie Pastorală și Artă Sacră. Dosarele se primesc la secretariatul facultății, din incinta Universității din Craiova, informează Ziarul Lumina, Ediția de Oltenia.

În perioada 22-23 iulie sunt programate probele eliminatorii, iar în data de 24 iulie, candidații vor susține examenul scris la disciplina teologie dogmatică pentru secția Pastorală și proba practică la desen pentru secția Artă Sacră. Tematica de examinare și calendarul probelor de concurs se gă­sesc afișate pe site-ul facultății, linkurile: http://te­ologie.central.ucv.ro/images/files/admpa2015.pdf și http://teolo­gie.cen­tral.ucv.ro/images/files/adm%202015art.pdf. Pentru se­siunea iulie 2015, Facul­ta­tea de Teologie din Craiova pu­ne la dispoziția candi­dați­lor 80 de locuri la secția Teologie Pastorală (50 bu­ge­tate și 30 la cu taxă) și 20 de locuri la secția Artă Sacră (11 bugetate și 9 la cu ta­xă).

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica îşi va aduce contribuţia la proiectul european: Pr. Sorin Şelaru despre „Conferința privind viitorul Europei”

În contextul programului „Conferința privind viitorul Europei”, Pr. Sorin Şelaru, directorul Reprezentanţei Bisericii Ortodoxe Române pe lângă Instituţiile Europene, a declarat că „Biserica Ortodoxă este pregătită să fie prezentă la toate nivelurile, deschisă dialogului, pentru…