Eveniment social-cultural în parohia bucureşteană Sfântul Antonie cel Mare

Duminică, 26 iunie 2016, Parohia Sfântul Antonie cel Mare și Sfântul Ioan Casian (Sector 4) a fost gazda unui recital de cântece religioase și poezii creștine. Concertul a fost susţinut de 30 de copii din cadrul centrului social Mia’s Children.

Înainte de susținerea concertului, copii au participat la Sfânta Liturghie unde s-au împărtășit cu Trupul și Sângele lui Hristos. După concertul susținut, micii interpreți au primit daruri constând în articole vestimentare, jucării și dulciuri.

În zi de sărbatoare, copiii de la Asociația Mia’s Children au fost invitați în Parohia  Sfântul Antonie cel Mare și Sfântul Ioan Casian ca să petreacă un timp de închinare, de slăvire  și bucurie creștină. Preoții  împreună cu credincioșii au organizat o întâlnire cu înalte rezonanţe spirituale, îmbinând Cuvântul lui Dumnezeu cu implicarea activă a creștinilor, cu dărnicia și lucrarea efectuată în rândul celor aflați în diferite nevoi, a declarat Mia Scarlat, fondatoarea  Asociației.

La rândul său, parohul bisericii Sfântul Antonie cel Mare le-a mulțumit celor care s-au implicat în desfășurarea acestui eveniment şi a subliniat faptul că astfel de activităţi ar trebui organizate în fiecare lună.

Comentarii Facebook


Știri recente