Eveniment editorial la Iași

La Palatul Copiilor din Iași a fost lansată, sâmbătă, 15 iunie 2013, cartea „Isprăvile lui Guguță” de Spiridon Vangheli și apărută la Editura „Doxologia” a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei. Evenimentul a fost organizat în cadrul Festivalului Internațional al Educației și s-a desfășurat în prezența autorului, a oficialităților, dar și a numeroși părinți și copii, după cum informează TRINITAS TV.

Pentru prima oară în hainele de gală ale unei edituri din România, Guguță traversează Prutul spre a fi prezent atât în librării, cât și în biblioteci. Editura Doxologia este cea care și-a asumat acum această răspundere, iar evenimentul este unul cu adevărat important în lumea literelor și cărților românești.

Prozator, poet, traducător și editor originar din satul Grinăuți, Bălți, Spiridon Vangheli este cunoscut prin cărțile sale pentru copii pe mai multe meridiane ale lumii, fiind supranumit „Părintele lui Guguță”.

Opera lui Spiridon Vangheli, publicată în 20 de milioane de exemplare, a fost tradusă în 38 de limbi, apărând în peste 72 de ediții.

Comentarii Facebook


Știri recente