Eveniment cultural – artistic la Parohia Sf. Antonie cel Mare și Sf. Ioan Casian din Capitală

La biserica închinată Sf. Cuv. Antonie cel Mare și Sf. Cuv. Ioan Casian din Protoieria Sector IV Capitală a fost susţinut luni, 15 august 2016, un recital de muzică clasică susţinut de CVARTET PASSIONE. La acest recital au participat și 35 de copiii de la Asociația Mia’ S Children din Chiajna, jud. Ilfov.

După ce am participat la Sf. Liturghie și am ascultat cuvântul de învățătură al Pr. Paroh Sebastian Gabor, am participat la un recital de muzică clasică susținut de CVARTET PASSIONE din București. Apoi, cei 35 de copiii au cântat pricesne în cinstea Maicii Domnului și au participat la o agapă organizată de parohie după care au primit cadouri cu jucării și dulciuri. Ne bucurăm și îi mulțumim Pr. Paroh Sebastian Gabor pentru această invitație, a spus Mia Scarlat, fondatoarea Asociația Mia’ S Children din Chiajna, jud. Ilfov.

Mădălina Penciu de la CVARTET PASSIONE a mulţumit, de asemenea, Pr. paroh pentru invitaţie.

Îi mulțumim Pr. Paroh Sebastian Gabor pentru invitație și pentru că am reușit prin intermediul Parohiei Sf. Antonie cel Mare și Sf. Ioan Casian, să-i încântăm pe credincioșii din biserică și să-i facem fericiți pe cei 35 de copiii de la Asociația Mia”S Children din Chiajna jud. Ilfov.

Lăcaşul de cult se află pe strada Pridvorului Nr. 6A în Sector 4 al capitalei.

Comentarii Facebook


Știri recente