Evelina, unul din cei 7.000 de copii sprijiniți de Părintele Dan Damaschin, a intrat la Facultatea de Medicină

Evelina, unul din cei 7.000 de copii sprijiniți de Biserica Maternității Cuza Vodă și de Asociația Glasul Vieții, a intrat la Facultatea de Medicină. Anunțul a fost făcut de Părintele Dan Damaschin, inițiatorul campaniei „Grăuntele de muștar”, prin care acesta dăruiește anual haine și rechizite copiilor din zonă lipsiți de posibilități materiale.

„În această seară am plâns de fericire împreună cu ea”, a scris părintele. „De ce? Pentru că visul ei a devenit realitate. Vă dați seama că Evelina și-a împlinit visul și pentru că dumneavoastră, prin dragostea și jertfelnicia cu care ne copleșiți, sunteți mereu aproape de copiii noștri minunați?”

Evelina a reușit după ani de muncă. Deși au fost patru candidați pe fiecare loc disponibil, tânăra a fost admisă printre primii pe listă la UMF Iași.

Campania părintelui Dan Damaschin continuă și anul acesta. Pentru a cumpăra haine, rechizite și alte produse de necesitate, donatorii pot alege din listă un copil. Costul pachetului pentru fiecare copil este de 250 de lei sau 50 euro, dar se poate dona orice sumă, mică sau mare.

Părintele preferă să primească bani, deoarece cu 250 de lei reușește să facă foarte mult, comandând încălțăminte și haine direct la micile ateliere locale.

Dar puteți trimite și pachete cu haine și produse prin poștă sau curier, la adresa: Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă”, Iași, Str. Cuza-Vodă, nr. 34

Pentru donații în bani

Asociația Glasul Vieții
Conturi: Banca Transilvania
RO64BTRLRONCRT00W8759401 (lei)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (euro)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (lire sterline)
Cod Swift: BTRLRO 22
PayPal: [email protected]
Pentru transferuri prin Western Union sau RIA, trimiteți mai întâi un mesaj la emailul de mai sus sau pe Facebook a părintelui.

Foto credit: Facebook / Dan Damaschin

Comentarii Facebook


Știri recente