Evangheliarul reeditat de Patriarhia Română

Publicarea Bibliei sau a Evangheliarului a fost întotdeauna un eveniment de maximă importanță atât pentru viața Bisericii, cât și pentru cultura română în general. Pe lângă poeți și gânditori, limba română a fost șlefuită și împrospătată mereu de noile traduceri și publicări ale Sfintei Scripturi.

Urmând ediția din 2008 a Bibliei, Editura Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă a publicat, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, o nouă ediție a Evangheliarului, îmbogățită cu textele evangheliilor consacrate sfinților români canonizați de Sfântul Sinod și împodobită cu reproduceri ale unor icoane realizate în Atelierul de pictură bisericească „Panselinos” din Iași.

Evangheliarul a apărut și în formatul clasic, dar și în unul mai mic.

Le puteți găsi pe amândouă la Librăria Cărților Bisericești (Intr. Miron Cristea nr. 6), Librăria „Ortodoxia” (Calea Victoriei nr. 45, lângă biserica Krețulescu), Galeriile „Cuvântul Vieții”, ori pot fi achiziționate prin comandă pe internet la adresa [email protected], precum și de la pangarele bisericilor și mânăstirilor din cuprinsul Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Comentarii Facebook


Știri recente