Episcopia Devei și Hunedoarei a oferit 300 de ghiozdane cu rechizite

Episcopia Devei și Hunedoarei a oferit copiilor hunedoreni aflați în dificultate peste 300 de ghiozdane însoțite de rechizitele necesare pentru noul an școlar.

Ghiozdanele au fost distribuite în tot cuprinsul eparhiei hunedorene, fiind împărțite în localitățile: Deva, Hunedoara, Brad, Hațeg, Orăștie și Petroșani, informează site-ul oficial al eparhiei.

Episcopia Devei și Hunedoarei oferă ghiozdane echipate cu rechizite la fiecare început de an școlar încă de la înființarea acesteia.

Tot în contextul acțiunilor de prevenire a abandonului școlar, eparhia hunedoreană, acordă bursa de studiu „Părintele Arsenie Boca”, dar și burse acordate de unele parohii din Episcopia Devei și Hunedoarei.

De asemenea, un număr de peste 120 de copii primesc în fiecare zi o masă caldă la prânz în cadrul proiectului „Masa Bucuriei”.

Foto credit: Episcopia Devei și Hunedoarei

Comentarii Facebook


Știri recente

Mesajul Patriarhului la Gala „Valori și tradiții românești – UNESCO 65”: Bucuria comuniunii între generaţii | VIDEO

Mesajul Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, la Gala „Valori și tradiții românești – UNESCO 65”, Bucureşti, Palatul Parlamentului, 7 decembrie 2021. Bucuria comuniunii între generaţii  Participarea Bisericii Ortodoxe Române la evenimente din agenda…