Emisiunea „Întreabă preotul” este disponibilă gratuit pe Spotify

Intervențiile LIVE „Întreabă preotul” pot fi ascultate, începând cu data de 5 aprilie, și în aplicația Spotify, toate înregistrările fiind disponibile în mod gratuit, anunţă Doxologia.

Rubrica live din cadrul portalului oferă posibilitatea internauţilor de a adresa diverse întrebări legate de viața duhovnicească și să primească răspunsuri din partea unui preot.

Captură foto de pe Spotify. Foto credit: Doxologia.ro

„Ideea dezvoltării acestei rubrici zilnice în formatul LIVE – Facebook și YouTube vine ca o necesitate în contextul epidemiologic actual, când slujbele religioase se desfășoară fără accesul publicului, fiind transmise doar în mass-media sau online, conform deciziei autorităților, dar și ținând cont de creșterea gradului de utilizare a mediului virtual și a noilor tehnologii”, se menţionează pe Doxologia.ro.

Spotify este unul dintre cele mai importante servicii de streaming muzical din lume, lansat în țara noastră pe 12 martie 2018.

Aplicația Spotify rulează atât pe dispozitive mobile, cât şi pe laptop, PC sau tabletă și oferă utilizatorilor milioane de melodii, podcasturi sau cărți audio din întreaga lume.

Aplicaţia este disponibilă pe Google Play, App Store şi spotify.com.

Foto credit:

Comentarii Facebook


Știri recente