Elevi premiați la biserica Parohiei Arad Micălaca Veche

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, la Biserica „Nașterea Domnului” a Parohiei Arad Micălaca Veche a avut loc în Duminica a IV-a după Paști premierea elevilor parohiei de la Școala Gimnazială „Caius Iacob” – Arad care au participat în cursul acestui an școlar la diferite concursuri și activități religioase, a precizat Părintele Mircea Bupte.

Crișan Andreea din clasa a V-a a obținut locul III, iar Țigan Silviu din clasa a VII-a A, mențiune la faza locală a Olimpiadei de Religie. Capragiu Bianca din clasa a VI-a C a avut mențiune la faza locală, locul I la faza județeană și locul al II-lea la etapa pe protopopiat a Concursului Național „Bucuria de a fi creștin”, în timp ce Șimonca Stelian din clasa a VI-a A, a obținut locul I la etapa locală a olimpiadei de Religie, locul al II-lea la cea județeană, cu participare deosebită la Concursul dedicat Anului Omagial al Sfinților Împărați Constantin și Elena.

Toți elevii au primit din partea parohiei rechizite. Pentru îndrumarea deosebită, atentă și competentă, doamnei Beatrice Mandă, profesorul de religie al elevilor de la școala arădeană, i-au fost aduse mulțumiri și adresate felicitări.

Comentarii Facebook


Știri recente