Editurile Patriarhiei Române vor fi prezente la Bookfest 2019

Editurile Basilica, Trinitas și Editura Institutului Biblic şi de Misiune Ortodoxă vor participa la Salonul Internaţional de carte Bookfest în perioada 29 mai – 2 iunie 2019.

Oferta de carte include o gamă variată de lucrări de teologie ortodoxă, traduceri patristice, enciclopedii, dicționare, albume, monografii, ghiduri pentru pelerini, cărți pentru copii ş.a.

Standul Editurilor Patriarhiei va fi poziţionat în Pavilionul B,  standul A 23.

Programul de vizitare va fi de miercuri, 29 mai 2019,  până duminică, 2 iunie 2019, după cum urmează:

  • Miercuri, joi, duminică între orele 10:00-20:00;
  • Vineri, sâmbătă între 10:00-21:00;

Intrarea este liberă!

 Bookfest

Salonul Internațional de Carte Bookfest este organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România, având sprijinul Ministerului Culturii și Identității Naționale și al Ambasadei Marii Britanii din București.

Invitatul de onoare al acestei ediții va fi Marea Britanie.

Bookfest este cel mai important salon de carte din România şi singurul eveniment al industriei editoriale care a reuşit să capete o dimensiune internaţională marcantă.

La Salonul Internațional de Carte Bookfest de anul trecut (București, 30 mai – 3 iunie 2018) au fost prezenți circa 150 de expozanți, programul cuprinzând peste 400 de evenimente, de la lansări şi dezbateri până la proiecţii cinematografice şi evenimente interactive.

Foto credit: Ziarul Lumina

Comentarii Facebook


Știri recente