Editurile Patriarhiei Române participă la Bookfest

Editura Institutului Biblic şi de Misiune al Bisericii Ortodoxe Române, Editura Basilica şi Editura Trinitas participă la Salonul Internaţional de carte BOOKFEST desfăşurat la Romexpo, în perioada 30 mai – 3 iunie.

Oferta de carte include o gamă variată de lucrări de teologie ortodoxă, traduceri patristice, enciclopedii, dicționare, albume, monografii, ghiduri pentru pelerini, cărți pentru copii ş.a.

Standul Editurilor Patriarhiei se află poziţionat în Pavilionul B2 (standul F18).

Program de vizitare, zilnic, între orele 10.00-20.00.

Bookfest

Salonul Internațional de Carte Bookfest este organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România, cu sprijinul Ministerului Culturii și Identității Naționale și al Ambasadei Statelor Unite ale Americii din București.

Bookfest este cel mai important salon de carte din România şi singurul eveniment al industriei editoriale care a reuşit să capete o dimensiune internaţională marcantă.

La Salonul Internațional de Carte Bookfest de anul trecut  au fost prezente peste 150 de expozanți, programul celor cinci zile cuprinzând peste 400 de evenimente, de la lansări şi dezbateri până la proiecţii cinematografice şi evenimente interactive.

Salonul de Carte Bookfest are ediții locale în Timișoara, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Iași, Brașov și o altă ediție internațională la Chișinău.

Comentarii Facebook


Știri recente