Editurile Patriarhiei Române oferă acces online gratuit la zeci de cărți

La îndemnul Părintelui Patriarh Daniel, Editurile Patriarhiei Române oferă acces gratuit la zeci de titluri în format eBook (PDF securizat). Mai multe cărți pentru copii și cărți de rugăciune, de teologie și patristică pot fi citite online pe site-ul librariacartilorbisericesti.ro, urmând ca la acestea să se adauge și altele.

„Ele vor constitui un real folos pentru copii, părinți, bunici, educatori și pentru toți cititorii noștri, care înțeleg că hrănirea sufletului cu merinde duhovnicești ne ajută să creștem frumos, în armonie și bunăcuviință”, precizează Editurile Patriarhiei Române într-un comunicat remis Basilica.ro.

Cărțile pot fi găsite în secțiunea „Cărți electronice – acces gratuit”. După ce se intră pe titlul dorit, sub descrierea cărții se va încărca formatul ei digital, cu opțiunea de vizualizare pe ecranul complet.

Demersul se înscrie în contextul Anului omagial al pastorației părinților și copiilor, dar reprezintă și un sprijin binevenit pentru familii care petrec mai mult timp acasă în perioada pandemiei de Covid-19.

Foto credit: Freepik.com

Comentarii Facebook


Știri recente