Editura Mitropolia Olteniei prezentă la Târgul de carte Gaudeamus 2012

Editura „Mitropolia Olteniei” participă la cea de-a XII -a ediție a Târgului de carte „Caravana Gaudeamus – Craiova 2013”, eveniment găzduit de foaierul central al Teatrului Național „Marin Sorescu” din municipiu, în perioada 27 februarie – 3 martie, după cum ne-a transmis Gheorghe Cioiu.

Printre titlurile expuse se numără: „Experiențe mistice la Părinții Orientali” și „Iisus Hristos este Același, ieri și azi și în veac”, ambele având autor pe IPS acad. dr. Irineu, „Agenda ortodoxă pe 2013”, „Proloagele pe lunile ianuarie și februarie”, „Valențe creștine în gândirea lui Mircea Eliade” – autor prof. dr. Adrian Boldișor, „Oameni și locuri din istoria Bisericii oltene” – autor diacon drd. Ioniță Apostolache, „Prohodul Maicii Domnului”, ș.a.

Cu peste 11.000 de vizitatori care i-au trecut pragul la ediția din 2012, Târgul Gaudeamus Craiova își așteaptă publicul și în acest an cu lansări și prezentări de carte, dezbateri, mese rotunde, spectacole, concursuri, dar și cu discount-uri semnificative anunțate de editori și premii-surpriză la tombolă. Până duminică, 3 martie, iubitorii de carte pot benefica de oferta a 43 de expozanți – edituri românești, dar și străine, reprezentate în România, distribuitori de carte, instituții culturale și de învățământ ș.a. Tot duminică vor fi decernate și premiile Târgului, printre ele amintim Trofeele Gaudeamus (acordate editorilor) și Cea mai râvnită carte a Târgului, decernate prin votul publicului exprimat prin completarea unor chestionare distribuite în rândul vizitatorilor pe întreg parcursul Târgului.

Președintele de onoare al ediției Gaudeamus de anul acesta este cunoscutul om de teatru Emil Boroghină.

Comentarii Facebook


Știri recente