Ed. Cuvântul vieţii: „Între războiul patimilor și pacea virtuților”

La Editura Cuvântul Vieții a Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a apărut volumul „Între războiul patimilor și pacea virtuților”.

Lucrarea semnată de Părintele Adrian Agachi își propune să reprezinte un mic manual de cunoaștere a patimilor și virtuților adresat atât clericilor, cât și credincioșilor.

În Nota editorială a lucrării se menţionează că „fără o cunoaștere atentă și exactă a virtuților și a patimilor, progresul nostru în viața spirituală este aproape imposibil”.

„Nu ne putem baza exclusiv pe intuiție și dorință în ceea ce facem, oricât de precise ar fi acestea. Este important să ne putem „citi” viața interioară, astfel încât să îndreptăm alături de părintele nostru duhovnic și de alți oameni bogați duhovnicește eventualele erori pe care le repetăm și care s-au transformat sau sunt pe cale să devină patimi”.

Lucrarea poate fi achiziţionată prin intermediul site-ului Librăriei Cărților Bisericești, prin comandă la [email protected][email protected] sau la numărul de telefon 021.335.21.28.

Foto credit: Librăria Cărților Bisericești

Comentarii Facebook


Știri recente