Două tone de alimente donate de arhiepiscopie spitalelor și instituțiilor sociale din jud. Timiș

Arhiepiscopia Timișoarei a donat vineri aproximativ două tone de mezeluri mai multor spitale și instituții publice din județul Timiș.

În plină pandemie, au fost alese instituțiile care realizează diverse programe și măsuri de asistență socială în domeniul protecției copilului, familiei, persoanelor singure, persoanelor vârstnice, persoanelor cu dizabilități, precum și a altor grupuri vulnerabile.

Printre instituțiile medicale și sociale se numără: Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță din Jebel, Spitalul de Psihiatrie Gătaia, Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara, Direcția Generală de Asistență  Socială și Protecția Copilului Timiș, Federația Caritas a Diocezei Timișoara, Serviciul de Ajutor Maltez și Fundația Timișoara ’89.

Totodată, reprezentanții Mitropoliei Banatului au oferit și 350 de viziere de protecție împotriva infectării cu noul virus.

Pentru a veni în ajutorul instituțiilor abilitate care luptă pentru stoparea pandemiei, Arhiepiscopia Timișoarei a donat recent două concentratoare de oxigen și aparatură medicală în valoare de 30.000 euro.

Foto credit: Mitropolia Banatului

Comentarii Facebook


Știri recente