Donează 4 euro pe lună pentru vârstnicii cu afecțiuni oncologice îngrijiți la Centrul „Sf. Nectarie” din Capitală

Fundația Bucuria Ajutorului a Arhiepiscopiei Bucureștilor desfășoară, în Anul omagial al pastorației vârstnicilor, o campanie de strângere de fonduri în beneficiul Centrului de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din București. Pacienții sunt vârstnici cu afecțiuni oncologice.

Campania se desfășoară până la finele anului și constă în abonarea pentru donații de 4 euro pe lună prin intermediul unui SMS trimis o singură dată de pe telefonul mobil.

Cum donezi

Trimite la numărul 8864 un SMS cu textul, scris cu majuscule: NECTARIE

De la numărul 8864 vei primi răspunsul: „Fundația Bucuria Ajutorului îți mulțumește! Donezi lunar 4 euro și ajuți bolnavii de cancer. Poți opri donația lunară (cu) NECTARIE STOP la 8864. Info la tel 0212500918.

Poți urmări numărul de donatori la donatie.ro.


Centrul de îngrijiri paliative „Sfântul Nectarie” al Arhiepiscopiei Bucureștilor este singurul spital privat din Capitală care aparține Bisericii. În ultimii 10 ani, a oferit îngrijiri până pentru aproximativ 4000 de pacienți, majoritatea oncologici.

Deși pacienții centrului au numeroase comorbidități, iar pandemia de Covid-19 nu i-a ocolit, centrul nu a pierdut niciun pacient din cauza acestei boli.

Activitatea filantropică în domeniul paliației se desfășoară în Arhiepiscopia Bucureștilor încă din 2006. Anul 2012 a fost momentul profesionalizării acestei activități, cu sprijinul Ambasadei Elveției, care a finanțat construirea unui nou sediu.

Vezi și:

Foto credit: Facebook / Centrul De Ingrijiri Paliative Sf. Nectarie – Bucuresti

Urmărește-ne pe Telegram: t.me/basilicanews

Comentarii Facebook


Știri recente