Donaţie de alimente pentru Spitalul Matei Balș din Bucureşti

Parohia Doamna Oltea a donat săptămâna trecută, cu ajutorul societăţii Scandia Sibiu, un camion cu alimente pentru Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din capitală.

„În aceste momente grele pentru toți este nevoie de multă solidaritate, de multă rugăciune, dar mai ales de un ajutor sau un sprijin pentru cei care din cauza acestui virus pătimesc în spitale”, a declarat pentru Trinitas Tv pr. paroh Mihai Popescu.

„De aceea, Parohia Doamna Oltea, ajutată de ctitorii bisericii noastre, a oferit prin societatea Scandia Sibiu 1300 Kg de conserve în valoare de 13.000 RON”, a declarat părintele paroh.

Preotul Mihai Popescu a declarat că va intensifica rugăciunea pentru cei afectaţi de pandemie.

În continuare ne vom ruga pentru sănătatea celor bolnavi, dar şi pentru cei care îi îngrijesc pe aceştia cu multă dragoste şi jertfelnicie, în case şi în spitale.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul Ligii Tinerilor Creştini Ortodocşi (LTCOR), filiala Sector 2.

„Am încercat să sprijinim persoanele vârstnice prin achiziţionarea de medicamente şi produse alimentare. De asemenea, colaborăm mai mult şi de fiecare dată când părinţii parohi ne cer ajutorul venim în sprijinul acestora” a declarat Petrică Tănase, vicepreşedinte LTCOR sector 2.

Parohia Doamna Oltea are şi un aşezământ social ocrotit de Sfântul Cuvios Antonie cel Mare.

Foto credit: Facebook/Institutul Matei Balş

Comentarii Facebook


Știri recente