Deschiderea noului an universitar la Râmnicu Vâlcea

La Universitatea Constantin Brâncoveanu din Râmnicu Vâlcea a avut loc astăzi, 1 octombrie 2013, festivitatea de deschidere a anului universitar 2013-2014, pentru studenții Facultății de Management Marketing în Afaceri Economice. La eveniment, a participat și Înaltpreasfințitul Părinte Gherasim, Arhiepiscopul Râmnicului, după cum ne-a transmis Arhid. Cristian-Ioan Cioteanu.

Cu acest prilej, Înaltpreasfinția Sa a ținut un cuvânt dedicat momentului festiv și i-a binecuvântat pe studenți și profesori: „Vă mulțumesc pentru invitația de a participa la deschiderea anului universitar la Universitatea Constantin Brâncoveanu, instituție de învățământ ce a fost așezată sub patronajul Sfântului Voievod Martir. Deschiderea noului an universitar este un moment de aleasă bucurie pentru noi, căci prin carte și învățătură descoperim și punem în lumină darurile cu care ne-a înzestrat Preamilostivul Dumnezeu. Rugăm pe Bunul Dumnezeu să binecuvânteze acest an universitar și să aibă grijă de toți cei care ostenesc la Universitatea „Constantin Brâncoveanu”, profesori și studenți. Un an binecuvântat și cu multe realizări!”

Pentru că astăzi domnul Rector Fondator al Universității Constantin Brâncoveanu, Prof. Univ. dr. Alexandru Puiu, a împlinit venerabila vârstă de 80 de ani, Înaltpreasfințitul Arhiepiscop Gherasim i-a oferit în dar o icoană cu chipul Maicii Domnului.

La deschiderea noului an universitar au participat și reprezentanți ai autorităților locale, personalități ale vieții culturale vâlcene, cadre didactice și studenți.

Comentarii Facebook


Știri recente