Decor de toamnă, la Centrul social Sfântul Nicolae din Filiași, județul Dolj

Copiii Centrului Social „Sfântul Nicolae” din Filiași, al Asociației Vasiliada, ONG patronat de Mitropolia Olteniei, au început pregătirea decorului de toamnă, pentru a înfrumuseța centrul în care desfășoară activități instructiv – educative și recreative, după cum ne-a precizat Gabriela Popescu de la Biroul de presă al Arhiepiscopiei Craiovei.

În cadrul unei acțiuni inițiate de către reprezentanții așezământului social, intitulate „Decor de toamnă”, la care copiii au răspuns cu mare drag, micuții au desenat, colorat și decupat fructe, legume, norișori de ploaie, au realizat un coș de mari dimensiuni, pe care l-au încărcat cu cu fructe și legume, confecționând totodată ghirlande de toamnă.

„În cadrul acestei activități, copiii au manifestat atitudini de cooperare, spirit de echipă și fair-play, urmărindu-se, pe lângă decorarea centrului, si formarea expresivității și a creativității prin desen și pictură. Astfel, cu cât copiii vor contribui mai mult la schimbările făcute în centru, cu atât ei vor aprecia aceste schimbări și eforturile depuse”, a declarat Alexandra Vopsitoru, coordonatorul Centrului „Sfântul Nicolae”.

Copiii beneficiari au fost încântați ca au avut prilejul de a a schimba decorul centrului, că au putut veni cu propriile propuneri și creații, astfel încât locul în care desfășoară zi de zi activități folositoare să fie cât mai primitor. „Mi-a plăcut mult că am putut lucra în echipă cu prietenii mei pentru a schimba decorul din centru cu unul de toamnă, întrecându-ne în maiestrie și imaginație”, a mărturisit Andrei, în vârstă de 11 ani.

Comentarii Facebook


Știri recente