De Ziua Mondială a Radioului îţi oferim opt motive pentru care să asculţi Radio Trinitas

De Ziua Mondială a Radioului, un mijloc de informare capabil să ofere conţinut profund într-o lume cu un ritm rapid, îţi prezentăm opt motive pentru care să asculţi Radioul Trinitas al Patriarhiei Române.

Muzică de calitate

Este un mod facil de a asculta muzică de calitate, întrucât Radio Trinitas promovează, pe lângă muzica religioasă, şi muzica populară, clasică şi corală.

Răspunsuri la întrebări

Prin intermediul emisiunilor utilizate le sunt oferite credincioşilor diferite răspunsuri la probleme duhovniceşti întâlnite în societatea contemporană, facilitând în acest mod legătura dintre credinţă şi viaţa de zi cu zi.

Practic

Radio Trinitas poate fi mereu cu tine, indiferent că e vorba de maşină, serviciu, în timpul liber, acasă.

Rugăciune

În grila de programe sunt incluse transmiterea de slujbe religioase cum ar fi Sfânta Liturghie, Vecernia, Acatiste, dar şi rugăciunile de dimineaţă şi seară.

Eşti la curent cu noutăţile

Ascultând Radio Trinitas poţi fi la curent cu noutăţile religioase din Patriarhia Română şi Bisericile Ortodoxe surori, dar şi cu cele de ordin social şi cultural.

Prietenos cu tinerii

Există emisiuni destinate cu precădere tinerilor, precum: Bucuria Poveștilor, Îngeraşul meu – povestea de seară, Mica Biblie. La Bucuria Poveştilor sunt invitaţi la fiecare ediţie, în platoul Radio Trinitas Bucureşti, mai mulţi copii care interacţionează cu ascultătorii de vârsta lor prin intermediul telefonului.

Progres duhovnicesc

Ascultătorii Radio Trinitas au posibilitatea ca prin intermediul emisiunilor şi slujbelor difuzate să aibă un parcurs duhovnicesc ascendent în viaţa lor, prin aplicarea informaţiilor receptate în colaborare cu preoţii lor duhovnici.

Disponibil

Radio Trinitas se adresează tuturor categoriilor de ascultători şi emite zilnic 24h/24 pe 52 de frecvente terestre şi acoperă 85% din suprafaţa României. Acestora li se adaugă o frecvență via satelit pentru Europa. Emisiunile se realizează în studioul central de la București și în studiourile locale de la Iași, Sibiu și Craiova. Se poate asculta şi online pe pagina oficiala sau prin aplicaţia pentru Android sau Ios in functie de dispozitivul utilizat.

Postul de Radio Trinitas al Patriarhiei Române a fost înfiinţat în anul 1996, la iniţiativa Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, în vremea slujirii sale ca Mitropolit al Moldovei şi Bucovinei.

Radio Trinitas va împlini în 17 aprilie anul acesta 21 de ani de emisie. În 17 aprilie 1998, în Vinerea Mare, a avut loc prima transmisiune din turnul Mănăstirii ieşene Golia pe frecvenţa 92,7 Mhz.

Foto Credit: Radio Trinitas

Comentarii Facebook


Știri recente