De ziua lor copiii au fost serbați de către Biserica Sf. Gheorghe din Bacău

În contextul serbării Zilei Copilului, la biserica „Sf. Gheorghe” din municipiul Bacău a fost oficiată pe 31 mai, orele 13.00, o slujbă de mulțumire lui Dumnezeu și de binecuvântare a copiilor, la care au participat elevii de la Școlile nr. 10 și nr. 27, care servesc masa de prânz la Cantina „Samarineanul milostiv”, așezământul social-filantropic al parohiei, după cum a menționat pr. Constantin Gherasim, inspector în Probleme de tineret și mass-media al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

Cu acest prilej, micuții au primit din partea unor credincioși cu suflet mare, oameni atașați de valorile Bisericii, daruri constând în jucării și dulciuri. „Suntem foarte bucuroși. Am primit atâta de mult dulciuri, parcă a venit iarași Moș Crăciun”, a fost reacția lui Răzvan, care a venit la biserică și s-a rugat alături de ceilalți elevi, și pentru frații săi mai mici, rămași acasă din cauza ploii torențiale.

Momentul de rugăciune, trăit cu intensitate sufletească și bucurie de copii, a fost organizat cu binecuvântarea Preasfințitului Ioachim Băcăuanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, prin grija preotului paroh Radu Vasile.

Comentarii Facebook


Știri recente