De la copii pentru copii

Elevii Școlii ”Sfântul Silvestru” din Capitală ne-au oferit încă o dată o dovadă de dragoste față de semeni. După ce vinerea trecută i-am vizitat la Târgul de mărțișoare organizat în sediul școlii, vinerea aceasta i-am însoțit la Spitalul Clinic de Copii ”Dr. Victor Gomoiu”. Au mers acolo pentru a le face celor internați daruri și pentru a le înveseli un pic șederea.

„Salut venirea dvs. cu spectacole, cu daruri pentru copii, pe care cred că ar trebui să o implementăm mult mai des. Copilul în spital este un copil în suferinţă şi cred că acesta este target-ul nostru să umanizăm spitalele, să ridicăm copilul din pat, să fie fericit şi aceste componente sunt esenţiale din punct de vedere psihologic în reabilitarea lui”, a declarat Prof. Dr. Doina Anca Pleșca, manager, Spitalul Clinic de Copii ”Dr. Victor Gomoiu”.

Școlarii le-au pregătit copiilor internați un moment artististic, au cântat și au dansat pentru ei. Repertoriul a fost pregătit din timp iar rezultatul a fost impresionant.

Pr. Cătălin Ciocan, profesor de Religie, a declarat pentru TRINITAS TV faptul că cei care au susţinut acest moment artistic sunt copii de la şcoala Sfântul Silvestru care activează în corul Contrapunct, cu care există o colaborare foarte bună.

Anul acesta, copiii de la Școala ”Sfântul Silvestru” au strâns din vânzarea mărțișoarelor și felicitărilor lucrate de ei aproximativ 4000 de lei.

Comentarii Facebook


Știri recente