De Crăciun, dincolo de toate să-L vedem pe Hristos – Pr. Constantin Necula

Să ne bucurăm de Naşterea Domnului şi să nu ne pierdem în lucrurile materiale, este sinteza mesajului pe care Părintele Constantin Necula l-a transmis de Crăciun.

„Vă rog să îl lăsați pe Hristos să se nască. Încercați să vedeți dincolo de rafturi, de cozonaci – deși sunt buni și aceia, dincolo de toate chefurile din perioada Crăciunului, vă rog să-L vedeți pe Hristos”, a precizat părintele într-un mesaj video marca Doxologia.

În cuvântul său, pr. Necula insistă asupra atenţiei pe care trebuie să o îndreptăm către Mântuitorul Iisus Hristos şi reaminteşte să ne canalizăm iubirea către părinţi.

„E mic Bebelușul, dar merită. Puteți să-l încărcați de toată dragostea dumneavoastră pentru că tot Bebelușul acesta va înfrunta moartea și, îndrăznesc să spun, chiar Învierea pentru noi.

Când vă întoarceți acasă îmbrăţişaţi-vă părinţii, felicitaţi-i că de fiecare dată au avut grijă de voi, atât cât le-a îngăduit Dumnezeu să aibă.

De aceea, îmi doresc din toată inima ca întorşi acasă să vă bucuraţi că sunteţi copiii părinţilor voştri şi că sunteţi parte integrantă din lista de responsabilitate a Bebeluşului care Se naşte la Betleem”.

La final, părintele Constantin Necula are un mesaj important adresat tinerilor.

„Crăciun cu bine, cu pace, cu linişte şi apoi un început de an universitar pe bază de sesiune cât mai rodnic. Hristos are nevoie de notele noastre bune ca să salvăm România. România cu studenţi buni este o Românie care are şanse”.

Foto credit: Arhivă Basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente