Daruri pentru 76 de copii instituţionalizaţi din Capitală

Asociația pentru copii şi bătrâni Sfântul Hristofor din Bucureşti a desfăşurat, în data de 18 septembrie 2015, o nouă acțiune social-filantropică pentru 76 de copii de la Centrul de plasament Robin Hood și de la Centrul de primire în regim de urgență băieți din sectorul 4 al Capitalei, informează Ziarul Lumina.

Bunurile aduse, constând în articole de uz personal, au fost achiziționate cu ajutorul unei firme din București, pe baza unui contract de sponsorizare, în valoare de 2.000 de lei, dar și cu ajutorul unor voluntari din asociație. Fondul total alocat acțiunii s-a ridicat la suma de 3.000 de lei. S-au purtat frumoase dialoguri între copii și voluntarii participanți cu referire la ajutorul pe care sunt datori să-l ofere de câte ori au ocazia, aceasta reprezentând purtarea de grijă a unora față de alții.

În cadrul întâlnirii, s-a discutat şi despre posibilitatea încheierii unui acord de colaborare între Asociația pentru copii și bătrâni Sfântul Hristofor și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4, în cadrul proiectului numit Pași spre Hristos, unul dintre obiectivele principale fiind aducerea copiilor instituționalizați de către educatorii și voluntarii asociației la Sfânta Liturghie în fiecare duminică și sărbătoare.

Comentarii Facebook


Știri recente