Dar din dar se face rai în Parohia Iancu Vechi – Mătăsari din București

În zilele de 30 aprilie 2013, de la orele 10.00, 1 mai 2013, de la orele 10.00 și 2 mai, de la orele 12.00, toate cele 130 familii aflate în dificultate din Parohia Iancu Vechi – Mătăsari vor primi carne, ouă, ulei, zahăr, orez, făină etc. pentru pregătirea mesei de Sfintele Paști, informează Serviciul social al Parohiei Iancu Vechi – Mătăsari.

Această activitate de ajutorare face parte din programul social-filantropic Dar din dar se face rai desfășurat permanent de Parohia Iancu Vechi – Mătăsari cu scopul ajutorării persoanelor și familiilor sărace din comunitatea parohială.

Fiecare credincios care dorește să-și ajute semenii poate să aducă la biserică alimente perisabile și neperisabile, alte produse de strictă necesitate, îmbrăcăminte și să contribuie financiar la cutia milei pentru pe cei aflați în dificultate.

Săptămânal, cu acordul Consiliului parohial, prin implicarea Comitetului parohial, a copiilor și a tinerilor din parohie, alimentele și celelalte daruri sunt oferite persoanelor și familiilor sărace aflate în evidența socială a parohiei.

De menționat că Parohia Iancu Vechi – Mătăsari se află într-o legătură permanentă și colaborează foarte bine cu administratorii blocurilor din parohie în identificarea cazurilor sociale noi.

Programul social-filantropic filantropic Dar din dar se face rai derulat de parohie este susținut permanent cu consecvență și apreciat de membrii comunității parohiale.

Comentarii Facebook


Știri recente