CUVINTE ȘI IMAGINI DIN VIAȚA BISERICII. Agenția de știri Basilica

La Editura BASILICA a Patriarhiei Române a apărut albumul cu titlul: „CUVINTE ȘI IMAGINI DIN VIAȚA BISERICII. Agenția de știri Basilica„, tipărit cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, la Tipografia Cărților bisericești.

Albumul este realizat de Agenția de știri BASILICA și se constituie într-o prezentare în imagini și text a Agenției de știri a Patriarhiei Române și a site-ului de știri a acesteia basilica.ro.

În cadrul albumului se regăsesc imagini de la cele mai importante evenimente din viața Patriarhiei Române, din ultimii ani, mediatizate de Agenția de știri BASILICA – caleidoscop al realității bisericești cotidiene.

Albumul CUVINTE ȘI IMAGINI DIN VIAȚA BISERICII. Agenția de știri Basilica a apărut cu ocazia împlinirii a 5 ani de activitate a Agenției de știri BASILICA și cuprinde: Cuvânt înainte al Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, intitulat: Caleidoscop al realității bisericești cotidiene. Agenția de știri Basilica – 5 ani de activitate și capitolele:

1. Agenția de știri BASILICA – Componentă a centrului de presă BASILICA

2. Agenția de știri BASILICA – Caleidoscop al vieții bisericești

3. Site-ul basilica.ro al Agenției de știri a Patriarhiei Române

Luni, 24 iunie 2013, la sărbătoarea Sfintei Treimi, în cadrul manifestărilor legate de aniversarea Centrului de presă BASILICA, care vor avea loc la Palatul Patriarhiei, va fi lansat și albumul CUVINTE ȘI IMAGINI DIN VIAȚA BISERICII. Agenția de știri Basilica.

Comentarii Facebook


Știri recente