Cursul festiv al teologilor sibieni

Studenții din anul terminal de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Andrei Șaguna” din Sibiu au participat, joia aceasta, la cursul festiv. Ziua a început la Catedrala mitropolitană cu Sfânta Liturghie oficiată de Preasfințitul Părinte Andrei Făgărășanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Sibiului, în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Laurențiu, informează TRINITAS TV.

La slujbă au participat, alături de profesori, studenți, rude și părinți ai acestora, și reprezentanți ai Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

Sărbătoarea studenților sibieni a continuat în curtea vechii Academii Andreiene. Aici a fost strigat pentru ultima dată catalogul și au fost rostite alocuțiuni.

Până să fie declarați absolvenți ai Facultății de Teologie „Andrei Șaguna”, studenții mai au un singur pas: examenul de licență. Acesta se va desfășura în perioada 17 – 30 iunie.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica îşi va aduce contribuţia la proiectul european: Pr. Sorin Şelaru despre „Conferința privind viitorul Europei”

În contextul programului „Conferința privind viitorul Europei”, Pr. Sorin Şelaru, directorul Reprezentanţei Bisericii Ortodoxe Române pe lângă Instituţiile Europene, a declarat că „Biserica Ortodoxă este pregătită să fie prezentă la toate nivelurile, deschisă dialogului, pentru…