Curs festiv la Liceul Teologic Episcop Melchisedec din Roman

În sala de conferințe a Liceului Teologic „Episcop Melchisedec” a avut loc ieri, 27 mai, cursul festiv al promoției 2009-2013. La emoționantul moment alături de Preasfințitul Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, au participat preoți profesori și dascăli ai celor 40 de elevi absolvenți din această serie, după cum ne-a precizat Pr. Constantin Gherasim, inspector pe probleme de tineret și mass-media al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

În cadrul evenimentului, pr. prof. Ionuț Amăriei și pr. prof. Ioan Bârliba, diriginții celor două clase au prezentat scurte, dar emoționte cuvinte, după care, prof. inspector Maria Ghiniță a citit mesajul Inpectorului General Școlar. Au urmat mesajele elevilor către PS Părinte Episcop Ioachim, către preotul director Gheorghe Smerea, și către elevii claselor mai mici.

Un remember cu acorduri nostalgice pentru toți cei prezenți a fost prezentarea în format power-point a celor mai frumoase clipe din activitatea anilor 2009-2013, între care s-au înscris și implicarea liceenilor în viața religios-culturală a Eparhiei Romanului și Bacăului. Un moment deosebit l-a constituit premierea de către PS Ioachim Băcăuanul a elevului Ghiniță Daniel, șeful de promoției al Liceului Teologic „Episcop Melchisedec”.

De altfel, la finalul întâlnirii ierarhul a oferit fiecărui tânăr un dar, prin care aceștia să-și amintească peste ani de faptul că au absolvit la una dintre mai reprezentative instituții de învățământ teologic din Moldova.

Comentarii Facebook


Știri recente