Curs de manager de proiect în cadrul FORTE

Centrul pentru Formare Continuă „Dumitru Stăniloae” al Patriarhiei Române, prin intermediul Federației Filantropia, organizează programul de formare și perfecționare „Manager Proiect”, curs autorizat ANC, în cadrul proiectului FORTE – Formare trainică pentru parteneriat social, informează federatia-filantropia.ro, citat de „Ziarul Lumina”.

Pe parcursul a trei module de pregătire structurate în 120 de ore, din care 80 de ore sunt alocate pentru activități teoretice și 40 de ore pentru activități practice, participanții vor experimenta rolurile de inițiator, promotor, organizator, executor și cel care asigură succesul proiectelor pe care și le asumă cu responsabilitate și pricepere. La finalul programului, participanții vor avea abilitatea să transforme ideile în proiecte concrete, să definească în mod corect proiectul văzut ca un sistem, cu elementele lui interne și externe, să folosească instrumentele de analiză a mediului și de planificare a proiectului și să își asume rolul de manager de proiect prin: organizarea și coordonarea echipei de lucru, realizarea unui sistem de comunicare, identificarea și gestionarea riscurilor, planificarea și gestionarea resurselor proiectului, monitorizarea realizării proiectului în parametrii stabiliți și introducerea reglajelor necesare, evaluarea și încheierea cu succes a proiectului.

Primul modul se va desfășura în perioada 18-22 martie. Numărul de participanți într-o serie este de 18, iar aplicațiile complete vor fi înregistrate și confirmate în ordinea primirii pe e-mail ([email protected]). Participanții eligibili sunt angajați ai structurilor din cadrul Bisericii Ortodoxe Române, personal clerical și neclerical, și angajați ai organizațiilor neguvernamentale, care au experiență de colaborare sau doresc pe viitor să dezvolte parteneriate sau colaborări cu instituții din cadrul Bisericii Ortodoxe Române. Mai multe detalii pot fi aflate telefonic: 0735.533.374 (Ina Rizoaica) sau de pe site-ul federatia-filantropia.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente