Credincioși din Coslada-Spania în pelerinaj la Locurile Sfinte

Parohia Ortodoxă Română Sfântul Nectarie din Coslada – Spania a organizat în perioada 30 august – 5 septembrie 2012 un pelerinaj la Locurile Sfinte, pelerinaj la care au participat 52 de persoane.

„Scopul pelerinajului a fost acela de a cunoaște mai bine și, evident, de a înțelege Cuvântul lui Dumnezeu, de a-L cunoaște mai bine pe Hristos, singurul în măsură să împlinească viața omului”, a precizat părintele paroh George Cimpoca.

„Traseul acestui pelerinaj, în care care s-au înscris 52 de persoane, a inclus multe locuri menționate în evanghelie și în celelalte scrieri ale Sfintei Scripturi, cum ar fi: Betleem, Muntele Măslinilor, Galileea, Nazaret, Cana Galileii, Capernaum, Muntele Tabor, Pustiul Iudeii, Valea Hozevei, Ierihon, Muntele Ispitirii, Marea Moartă și, evident, Ierusalimul – cetatea veche și împrejurimile”, a mai spus părintele paroh.

Acesta este al doilea pelerinaj în Țara Sfântă organizat de parohia Sf. Nectarie din Coslada după cel din anul 2011, și al cincilea în șirul pelerinajelor organizate în Grecia, Egipt, Israel.

Comentarii Facebook


Știri recente